Auteur: Lars Hendriks

Op deze pagina vindt u alle artikelen van deze auteur. Binnenkort volgt extra informatie over de auteur (foto, biografie, etc.).

Artikelen van Lars Hendriks

artikel-thumbnail

14 december 2022

Maarten Horbach, HR Director Shimano Europa: “SuccessDay doet kopwerk voor Shimano”

SuccessDay en Shimano delen een gezamenlijke passie: fietsen. Bovendien staat het Europees hoofdkantoor van de Japanse producent en distributeur van fietsonderdelen en visgerei in Eindhoven, de vestigingsplaats van SuccessDay. Logisch dat ze elkaar vonden bij de ondersteuning van de implementatie en het beheer van Workday, het nieuwe HRIT-systeem. “Flexibiliteit was essentieel in dit traject.”

artikel-thumbnail

14 december 2022

Crowe Foederer klaar voor de toekomst na professionaliseringslag HR

Crowe Foederer is een snelgroeiend accountants & advieskantoor. Twee jaar geleden telde de organisatie nog 450 medewerkers, inmiddels zijn dat er 630 en de organisatie is nog lang niet uitgegroeid. Die groeiambities zijn een pittige uitdaging in de huidige arbeidsmarkt, zou je denken. In dit interview vertellen HR-directeur Francis Jonkergouw en Bram Krijnen, Partner bij Crowe HR Services, waarom ze er alle vertrouwen in hebben dat dit goed komt.

artikel-thumbnail

07 december 2022

Dorien Waasdorp, business development manager Intelligence Group: “Retentie is het nieuwe recruitment”

Intelligence Group in Rotterdam onderzoekt het gedrag van werknemers op de Europese arbeidsmarkt en zet die kennis in om klanten te helpen in HR- en recruitmentvraagstukken. Die schat aan kennis en informatie over arbeidsmarktgedrag draagt ook bij aan het eigen HR-succes van Intelligence Group in deze uitzonderlijk uitdagende arbeidsmarkt. Met creatieve vacatures, het koesteren van medewerkers en een seizoenkaart bij Feyenoord Vrouwen.

artikel-thumbnail

23 november 2022

Bas Eggelaar en Juul van Dongen, SuccessDay: “Wij slaan de brug tussen HR en technologie”

Ze barsten van de toekomstplannen, met als belangrijkste: de klant ontzorgen door succesvolle HR-transformaties met de beste consultants in de markt. Bas Eggelaar en Juul van Dongen begonnen SuccessDay samen ooit in de garage. Inmiddels zijn er zo’n 75 medewerkers, verspreid over Europa en de Filipijnen. De thuisbasis is nu de Torenallee, het bruisende creatieve en innovatieve hart van Eindhoven.

artikel-thumbnail

14 september 2022

˝Voeg ik nog waarde toe?˝ Deze vraag stellen topleiders zichzelf steeds vaker

Ze wisselen om de vier tot vijf jaar van werkgever, schromen niet om over te stappen op een andere discipline, worden geacht bescheiden, dienend en empathisch te zijn en gaan voor inhoud en persoonlijke zingeving. Zie hier het profiel van de topbestuurder van vandaag. Een interview met executive transition advisors Christophe Touton en Annika Rijkaart van LHH over het vervangen, onboarden en afscheid nemen van top executives.

Pagina 1 van 2