HR Day 2022: Ready for the future

Toegankelijk voor: HR-adviseurs en -managers én ondernemers die bouwen aan een duurzaam HR-beleid

Datum/tijdstip: 04 oktober 2022 09:00

Locatie: Convention Centre WTC, Rotterdam

De uitdagingen van HR zijn nog nooit zo divers en complex geweest als in de afgelopen periode. Krapte op de arbeidsmarkt, hybride werken, technologische uitdagingen en nieuwe medewerkers uit de generatie Y en Z. Dit betekent een nieuwe manier van werken en vooruit kijken. Aan de HR professional de veelomvattende taak om aantrekkelijk te blijven voor alle generaties.

Purpose, innovatie, welzijn en balans zijn belangrijke speerpunten van een nieuwe werkgeneratie. Wat betekent dat voor de toekomst van de HR-professional? Als HR-professional ben jij de initiator en inspirator om de organisatie een goede, aantrekkelijke, inclusieve en toekomstbestendige werkgever te laten zijn. Ontmoet vakgenoten en laat je inspireren door experts tijdens HR Day 2022.

HR DAY 2022 is hét congres over innovatie in HR voor HR-adviseurs – Business Partners en -managers én ondernemers die bouwen aan een duurzaam HR-beleid binnen een betekenisvolle werkomgeving waar medewerkers (blijven) bloeien en met plezier werken.


Meer informatie