Exact stelt Florien de Nijs aan als CHRO

Florien de Nijs is aangesteld als Chief Human Resource Officer bij Exact.

Ze vervangt Evamaria de Boer die haar carrière bij Exact binnenkort, na ruim acht jaar, afsluit. De Nijs komt van KPMG waar ze HR-director was.

De Nijs bekleedde jarenlang topfuncties in Human Resources en heeft daarnaast ervaring in marketing en sales. Ze heeft haar MBA-opleiding voltooid aan de Erasmus Universiteit. Bij Exact gaat ze onder andere de ingezette cultuurtransformatie leiden. Om een goed beeld te krijgen van de cultuur, werkmethodes en de ervaringen van klanten heeft De Nijs sinds half november verschillende afdelingen van Exact bezocht. Op basis van deze indrukken maakt ze een meerjarenplan voor het HR-beleid.

Groei-ambitie
HR speelt een belangrijke rol bij de realisatie van Exact’s groei-ambitie: een omzetverdubbeling in 5 jaar. Haar ervaring met de inzet van HR-tools en het implementeren van een employee experience beleid komen hierbij goed van pas. De Boer begeleidt De Nijs tot februari 2020 in haar rol.

Florien de Nijs: “Ik geloof dat ik nog meer kan bijdragen aan een organisatie als ik de kern van het bedrijf ken. Ik ben onder de indruk van de manier waarop CEO Phill Robinson gelooft in cultuur als vitaal ingrediënt om groeiambities waar te maken en ben er trots op dat ikmet mijn expertise een sterk merk als Exact kan ondersteunen.”

Phill Robinson, CEO van softwarebedrijf Exact: “Florien brengt een schat aan ervaring mee, niet alleen op HR-gebied maar ook in sales en marketing. Willen we onze ambitie waar kunnen maken, dan is de juiste werkcultuur essentieel. Ik ben erg blij dat we met Florien een uitstekende opvolger hebben gevonden van Evamaria De Boer.”

Gerelateerde artikelen