Markt update

artikel-thumbnail

08 februari 2022

Studytube neemt Springest over en haalt $30 miljoen groeikapitaal op

Studytube, een snelgroeiend Nederlands online leerplatform, heeft opleidingsmarktplaats Springest overgenomen van FD Mediagroep. Verder heeft de Nederlandse scale-up een Series B-investeringsronde van $30 miljoen opgehaald, geleid door de strategische investeringsmaatschappij Energy Impact Partners (EIP) en de eerder ingestapte investeerder Verdane. Studytube zal met het groeikapitaal het productontwikkelingsteam verder uitbreiden en verdere groei in Europa versnellen.

artikel-thumbnail

12 oktober 2021

Personio gewaardeerd op 5,45 miljard euro en lanceert People Workflow Automation

Personio lanceert de softwarecategorie People Workflow Automation. Deze software stelt HR in staat verder te gaan dan HR alleen, door gefragmenteerde personeelsprocessen om te zetten in geautomatiseerde workflows die zich uitstrekken over alle applicaties van een organisatie. Naast de nieuwe software categorie zijn er ook nieuwe investeerders bijgekomen. De nieuwe inversteerders Greenoaks, Altimeter en Alkeon sluiten zich aan bij bestaande investeerders in Series E-financieringsronde van $270 miljoen.

artikel-thumbnail

28 september 2021

Deloitte MKB Accountancy & Advies launching partner AFAS SB+

Leusden, 27 september 2021 – Deloitte MKB Accountancy & Advies kiest voor een strategische samenwerking met AFAS Software. Deloitte gaat vanaf 1 januari 2022 werken met de geïntegreerde accountancy suite van AFAS bestaande uit AFAS SB+ en het klantportaal van AFAS. Hierdoor zet Deloitte een grote stap in het verder helpen digitaliseren en automatiseren van hun MKB-klanten. Dit maakt online samenwerken efficiënter.

Pagina 1 van 3