Fleur van de Wall nieuwe HR-directeur Adecco Group Nederland

Fleur van de Wall is de nieuwe HR-directeur van Adecco Group Nederland. Dat heeft de HR-dienstverlener onlangs bekendgemaakt.

De uitzendbranche is Fleur van de Wall niet onbekend. Twintig jaar geleden begon ze namelijk haar loopbaan in deze branche. Daarna vervulde ze verschillende seniorposities binnen de recruitment-, retail-, IT- en consultancybranche. Oud-werkgevers zijn onder meer om CGI/Logica, Fujitsu en Netapp.

Volgens de bekendmaking heeft ze daarbij haar sporen verdiend als “allround HR-directeur met een sterke trackrecord in het efficiënt maken van automatiseringsprocessen”.

Resultaatgerichtheid

Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland: “We hebben gekozen voor Fleur vanwege haar resultaatgerichtheid en haar pragmatische en recht-door-zee-instelling. Met onze doelstelling om de kwalitatief beste HR-dienstverlener te worden van Nederland, is Fleur de juiste persoon in deze fase, vanwege haar talent om processen te doorzien en simpeler te maken.”

HR-services

Adecco Group is wereldmarktleider in HR-services. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Zwitserland, is actief in meer dan zestig landen, waaronder Nederland. Bekende labels van het bedrijf zijn onder meer Adecco, Modis, Badenoch + Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison en Pontoon.

Bron: Adecco Group

Gerelateerde artikelen