Marjan Bleeker hoofdredacteur CHRO

Marjan Bleeker is de nieuwe hoofdredacteur van CHRO en algemeen hoofdredacteur bij Alex van Groningen.

Vergt het streven naar een ultieme employee experience echt iets anders dan uw eerdere streven naar goed – of beter – werkgeverschap? Is de 70-20-10 leermethode een ongefundeerde hype of is het echt wijs deze serieus te nemen? En: welke stappen nemen uw collega's op het gebied van organisational design?

Dit is een greep uit de vragen die ik samen met u wil onderzoeken en bespreken het komende jaar. Deels door naar best practices binnen het vak te zoeken in binnen- en buitenland. Waarbij ik u ook graag een platform bied waarop u uw kennis kan delen met collega's. Maar ook door wetenschappers te vragen diep te graven om de waarheid over een trend te onderzoeken.

Ik ben Marjan Bleeker, de nieuwe hoofdredacteur van CHRO en algemeen hoofdredacteur bij Alex van Groningen. Ik zie ernaar uit om de antwoorden op vragen die spelen binnen HR met u te delen tijdens ronde tafels, summits, in CHRO Magazine en op CHRO.nl.

Hiervoor was ik van 2011 tot 2016 hoofdredacteur HR bij Vakmedianet, met onder meer titels als PW De Gids en HRbase. Verder werkte ik in diverse functies bij Het Financieele Dagblad, Management Scope, Z24 en Intermediair.

Tot ziens bij een van de bijeenkomsten van CHRO.

Marjan Bleeker
Hoofdredacteur CHRO, dé community voor HR-directeuren in Nederland
mbleeker@alexvangroningen.nl
LinkedIn