Salma de Graaff nieuwe Chief People Officer Travix

Salma de Graaff leidt sinds 1 april HR bij Travix. De online travel agent is onder meer bekend van CheapTickets.nl, Vliegwinkel.nl en BudgetAir.nl.

Salma de Graaff start bij Travix als Chief People Officer (CPO). De van oorsprong Britse neemt ruim 19 jaar aan ervaring mee in Finance, Sales en HR. Ze wordt omschreven als een “hands-on leidinggevende die zich thuisvoelt in dynamische organisaties”.

Travix is onderdeel van de BCD Group. Eerder werkte De Graaff bij onder meer Heineken International in diverse HR-rollen. Voor de bierbrouwer was ze gedetacheerd in het Verenigd Koninkrijk, Suriname, Ethiopië en Nederland.

Talentontwikkeling

De Graaff speelde een belangrijke rol in de professionalisering van de HR-agenda. Dat deed zij door talentontwikkeling bij Travix vorm te geven. “Een fantastische uitdaging om de bedrijfsgroei te ondersteunen door jonge mensen te helpen zich in grote rollen te ontwikkelen en de HR-strategie van Travix te vormen.”

Die ontwikkeling blijft doorgaan, omdat het bedrijf streeft naar uitbreiding van het aantal landen waarin het concern actief is. CEO John Mangelaars: “Het doet ons enorm deugd dat Salma de rol van CPO op zich wil nemen. Met haar sterke drive en leiderschapskwaliteiten zal zij de professionaliteit van ons HR-team niet alleen bewaken, maar ook naar een hoger niveau brengen.”

Bron: Travix