Wie zijn de Top Employers in 2018?

Tijdens het Top Employers Certification Dinner in Amsterdam zijn de gecertificeerde Nederlandse Top Employers 2018 bekend gemaakt.

Tijdens het Top Employers Certification Dinner werden bedrijven met een hoogstaand HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid bekend gemaakt. 

Ieder jaar presenteert het Top Employers Institute de gecertificeerde organisaties van het desbetreffende jaar. Dit jaar presenteerde het bedrijf een lijst met 66 topwerkgevers in Nederland. Welke? Bekijk hier alle Top Employers Nederland 2018

Voor een korte sfeerimpressie van het Certification Dinner 2018 kunt u hier een kijkje nemen. Een interview met Anne Jaakke van het gecertifeerde Hunkemöller kunt u hier vinden.

Top Employers Institute is een wereldwijde organisatie die zich richt op het certificeren en erkennen van werkgevers die goede arbeidsvoorwaarden bieden. Deze organisaties worden erkend en kunnen zich ontplooien als goede werkgever. Het certificeringsprogramma is gericht op HR en stelt Top Employers Institute in staat om toonaangevende werkgevers te identificeren en in de spotlights te zetten.

Lees ook het artikel welzijn van medewerkers prioriteit bij topwerkgevers.