Beleving Awards 2024 uitgereikt aan meest klant- en medewerkergerichte organisaties van Nederland

Op 6 juni ontvingen twaalf organisaties de Beleving Award 2024 voor hun prestaties op klant- en medewerkersbeleving. De uitreiking vond plaats bij Lommerijk in Rotterdam en werd georganiseerd door Integron. Winnaars zoals BauWatch, Patiënten Federatie, LTO Noord en Hollister B.V. namen enthousiast hun prijzen in ontvangst.

In totaal waren er 32 organisaties genomineerd in 12 categorieën. De nominaties en uiteindelijke winnaars kwamen voort uit bijna 300 door Integron uitvoerde customer en employee experience-onderzoeken in 2023. Deze zijn gebaseerd op de hoogste gemiddelde klant- en medewerkertevredenheidscijfers en de hoogste Net Promoter Score (NPS) en employee Net Promoter Score (eNPS).

Arjen Maliepaard, Managing Director bij Integron, zegt: “Dit is alweer de veertiende editie van ons Beleving Awards-event en ik ben blij en enthousiast te constateren dat steeds meer bedrijven continu aandacht schenken aan hun customer en employee experience. Op deze manier creëren we samen met onze opdrachtgevers meer happy people, zowel medewerkers als klanten.

“Uiteindelijk zorgt dit er ook voor dat al deze organisaties hun hogere doelen realiseren, of dit nu een duurzame omzet en winstrealisatie is of dat ze bijdragen aan een mooie samenleving in Nederland. Organisaties die het goed doen, zijn prachtige en inspirerende voorbeelden voor anderen. Daarom ben ik blij dat we deze topperformers mogen en kunnen belonen met een Award of Oorkonde, omdat ze binnen hun branche tot de top-3 behoren.”

Winnaars Awards klantbeleving 2024

Dit zijn de winnaars en medegenomineerden in de categorie klantbeleving:

Afvaldienstverlening: GAD Gooi en Vechtstreek

Medegenomineerden: Saver en Twente Milieu 

Bouw en installatie: BauWatch

Medegenomineerden: Knaapen en Nijhuis Bouw B.V.

Dienstverlening: Bentacera

Medegenomineerde: Techniek Nederland Verzekeringen

Handel en industrie: Hollister B.V.

Medegenomineerden: DFE Pharma en DMN Westinghouse

ICT en telecom: Trends ICT Groep

Medegenomineerden: Garansys en SmartR

Transport en logistiek: Ewals Cargo Care B.V.

Medegenomineerden: DL Logistics Group en Rhenus Road BV

Meest aanbevolen door klanten (NPS): Knaapen

Medegenomineerden: DMN Westinghouse en Textaafoam

Winnaars Awards medewerkersbeleving 2024

Dit zijn de winnaars en medegenomineerden in de categorie medewerkersbeleving:

Dienstverlening: Linehub

Medegenomineerden: Bierens Incasso Advocaten B.V. en D&B the Facility Group

Handel en industrie:  Texim Europe

Medegenomineerden: Kersten Hulpmiddelen en Wecovi B.V.

Publiek: Patiënten Federatie

Medegenomineerden: MEE West-Brabant en Oost NL

Semi publiek: LTO Noord

Medegenomineerden: Partou en Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Meest aanbevolen door medewerkers (eNPS): Ter Steege Bouw Vastgoed

Medegenomineerden: SmartR en Driessen Groep

Prijsuitreikingen, netwerken en interactie

Lommerijk, gelegen aan de Bergse Plas in Rotterdam, was een prima locatie voor alle feestelijke prijsuitreikingen, maar zeker ook voor verdieping, netwerken met vakgenoten en interactie via inspirerende sessies en succesverhalen van toppresteerders. Dit jaar stonden de Beleving Awards in het teken van (organisatie)verandering.

Geheel passend bij dat thema etaleerde keynote speaker Arjen Banach  zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. “Absoluut weer een geslaagd event”, zo besluit Maliepaard. De afgelopen jaren zijn er 378 organisaties genomineerd en stonden er meer dan 126 winnaars op het podium. Dat aantal zal de komende jaren nog verder groeien.

Over Integron

Happy People, daar doen we het voor. Wij maken impact door inzicht. Met passie, enthousiasme en plezier streven we samen de strategische doelen na van onze opdrachtgevers. Met een aanpak voor langere termijn, bieden we Employee Experience (EX) en Customer Experience (CX) feedback programma’s die bijdragen aan het realiseren van gelukkige medewerkers, enthousiaste klanten en een beter bedrijfsresultaat.

www.integron.nl | LinkedIn | Instagram | #belevingawards2024 | #happypeople