H.U.G Digital 2021: Internationale ontmoetingsplek voor iedereen die HR belangrijk vindt

H.U.G Digital 2021: Internationale ontmoetingsplek voor iedereen die HR belangrijk vindt
Vorig jaar presenteerde Personio de H.U.G Digital 2020 met maar liefst 3.500 deelnemers. Deze virtuele ontmoetingsplek trok HR-professionals van alle niveaus, uit verschillende branches, die meer wilden weten over de toekomst van werken op verrassende, nieuwe manieren.

Voor dit jaar heeft Personio de tweede editie klaar staan waarin het concept van vorig jaar naar een hoger niveau wordt getild. Met trots presenteert Personio H.U.G Digital 2021 – Your Virtual HR Experience op 18 en 19 mei 2021. Dit volledig gratis evenement zal de manier waarop je gewend was deel te nemen aan HR-evenementen veranderen.

Maar laten we eerst wat meer vertellen over wat het evenement van vorig jaar zo speciaal maakte…

Het HR-succesverhaal van vorig jaar

Voor veel bezoekers was de H.U.G Digital van vorig jaar een geslaagd evenement. 9 van de 10 deelnemers zeiden dat ze het evenement leuk hadden gevonden en dat ze het zouden aanbevelen aan een vriend of collega. 8 van de 10 gaven ook aan nieuwe inzichten en kennis te hebben opgedaan die ze kunnen toepassen in hun werk.

Enkele deelnemers zeiden: “Alle sessies die ik heb bijgewoond waren goed voorbereid, gemakkelijk te volgen en onderhoudend” en “Ik heb geleerd dat ik tijd moet reserveren voor virtuele formats zoals de H.U.G, het was een heel goeie mix en ook leuk dat het gratis was. Veel dank voor de professionele organisatie en goede begeleiding van de sessies!”

Vanwege het succes van vorig jaar hebben we grote plannen voor H.U.G Digital 2021. Wat kun je verwachten als je deelneemt? Daar zullen we nu meer over vertellen…

Wat gebeurt er bij H.U.G Digital 2021?

Bij H.U.G Digital 2021 hebben we 50 sprekers en 30 verschillende sessies, die een breed scala aan onderwerpen behandelen, elk gericht op de toekomst van werk. Wie kun je concreet verwachten en waar gaan ze het over hebben?

Onder meer enkele grote namen uit de HR-wereld, waaronder Daniel Illes (Head of People, Vinted), Hamira Riaz (VP Strategic Leadership, VOLVO Group), Alexander Westerdahl (VP HR Research and Development, Spotify), Sarah Thomas (People Manager, Mindful Chef), Ross Seychell (Chief People Officer, Personio) en Chloe Palmer (Head of People, Accel) om er een paar te noemen.

Verder een reeks van onderwerpen en hoogwaardige inhoudelijke sessies. Zoals hoe een bedrijf als Vinted performance-management opnieuw heeft ontwikkeld en geïmplementeerd, de introductie van en kennismaking met Spotify’s nieuwe “werk-vanaf-elke-plek-aanpak”, en een nieuw leerplatform dat het HR-team van VOLVO Group heeft geïmplementeerd.

HR-projecten anders aanpakken

Personio presenteert het concept “Redefining People Experience through Product Development,” dat HR-leiders en -teams helpt om op een heel andere manier te kijken naar de wijze waarop HR-projecten worden ontwikkeld, geïmplementeerd en verder ontwikkeld.

Tevens wordt aandacht besteed aan onderwerpen als diversiteit en inclusie, bedrijfscultuur en -waarden, en hoe organisaties zich werkelijk kunnen gedragen naar hun bedrijfscultuur. Toonaangevende HR-teams delen hun processen, ziens- en werkwijzen zoals zij die zelf momenteel in de praktijk brengen. Zij doen dat in de vorm van gesprekken, interviews met experts, workshops, paneldiscussies en meer.

Het evenement zal uit twee volwaardige programma’s bestaan, een in het Duits en een in het Engels. Verder hebben we een aantal break-outsessies die relevant zijn voor specifieke landen en regio’s, te weten Spanje, de Benelux en Scandinavië.

En last but not least zorgen we voor een aantal bijzondere extra’s. Zoals een vele netwerkmogelijkheden, mindfulness-sessies in de ochtend, avondprogramma’s met culinaire programma’s en zelfs een goochel-act. We zeiden het al, dit is niet zomaar een HR-evenement!

H.U.G: High-Impact Unconventional Gathering

Niet alleen de manier waarop we werken verandert, dat geldt ook voor de manier waarop je over werk leert. Daarom organiseren wij dit impactvolle, vernieuwende evenement dat internationale HR-professionals uit elke branche en van elk niveau bij elkaar brengt, en in het teken staat van de uitdagingen van vandaag.

Dat doen we met een evenement dat de HR-gemeenschap verbindt en uitbreidt, en praktische inzichten, die zowel qua concept als inhoudelijk onconventioneel zijn. Kortom, dit is dé ontmoetingsplek voor iedereen die HR belangrijk vindt.

We kunnen niet wachten om je te zien!

Meer dan 50 sprekers, meer dan 30 sessies en duizenden bezoekers. Wil je deelnemen, dan is dit het belangrijkste bedrag: $ 0. Deelnemen kost je geen cent!

Een deelnemer van vorig jaar: “Kijkend naar het totaal zeg ik: veel dank voor de geweldige organisatie. Zoiets opzetten als de H.U.G moet een enorme klus zijn geweest!”

Zoals gezegd gaan we niet alleen de manier waarop je werkt veranderen, maar ook de manier waarop je aan evenementen deelneemt. Schrijf je nu in om je plek te reserveren. We kunnen niet wachten om je straks te zien!