Myrthe Smalbraak aangesteld als HR Director bij Visma | Raet

Myrthe Smalbraak aangesteld als HR Director bij Visma | Raet
Per 12 september jongstleden is Myrthe Smalbraak benoemd tot HR Director bij HR-dienstverlener Visma | Raet.

Smalbraak is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de HR-strategie binnen Visma | Raet en is onderdeel van het leiderschapsteam. Daarnaast houdt zij zich bezig met het verder opzetten en uitbouwen van de HR-afdeling binnen de organisatie en de kennisdeling van HR-zaken zowel intern als extern. In haar rol zal Smalbraak bijdragen aan de ambitie van Visma | Raet om leidend HR-dienstverlener van Nederland te zijn en blijven.

In haar carrière heeft Smalbraak alle facetten van HR eigen gemaakt, van het opstellen van een nieuw arbeidsvoorwaardenreglement en de invoering van het flexibele feestdagenbeleid tot het doorvoeren van organisatiewijzigingen. Met ruim drie jaar ervaring binnen de huidige organisatie en een heldere visie op HR weet Smalbraak dan ook als geen ander wat er nodig is om de organisatiedoelstellingen verder waar te maken. Voor haar carrière bij Visma | Raet was Smalbraak werkzaam bij ALTEN Nederland. Hier was zij onder andere onderdeel van de OR waar ze met verschillende strategische en operationele HR-vraagstukken in aanraking is gekomen.

Smalbraak over haar nieuwe functie: “Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging en kijk er naar uit om nog intensiever samen te werken met het leiderschapsteam, de OR en andere afdelingen. Het is mijn doel om iedereen binnen onze organisatie met trots en passie te laten werken. Daarnaast vind ik het belangrijk om te werken aan het imago van Visma | Raet als werkgever: een inclusieve en dynamische organisatie met een duidelijke missie om het HR-leven makkelijker te maken.”