AI@Work Study 2020

29 december 2020
Oracle

Gestreste externe werknemers wenden zich voor hulp tot kunstmatige intelligentie

Nooit eerder waren de scheidslijnen tussen werk en thuis zo vaag als in 2020. Toen mensen praktisch van de ene op de andere dag moesten overstappen op werk op afstand – op het hoogtepunt van een pandemie, bereikten niet minder – angst en stress nieuwe niveaus.

Organisaties realiseren zich dat ze alle aspecten van de gezondheid van werknemers moeten aanpakken, inclusief stress en angst, om een ​​afname van de productiviteit te voorkomen en burn-out op het werk te voorkomen.

Dus welke rol moeten organisaties spelen in de geestelijke gezondheid van werknemers? Welke soorten ondersteuning vragen werknemers? Kunnen AI en andere technologie helpen bij het aangaan van de uitdagingen op het gebied van geestelijke gezondheid waarmee we worden geconfronteerd, net zoals het bewezen is dat het een oplossing is om mensen verbonden te houden in digitale werkruimten?

Om dit te achterhalen, werkte Oracle samen met onderzoeksbureau Workplace Intelligence om meer dan 12.000 werknemers, managers, HR-leiders en leidinggevenden op C-niveau in 11 landen te onderzoeken. De resultaten onthulden opvallende verschuivingen in het denken.

Download rechts het onderzoek en lees meer.