De wendbare organisatie. Toekomstige vaardigheden en culturele krachten

29 oktober 2020
Oracle

We staan aan de vooravond van een informatierevolutie, waarbij kunstmatige intelligentie, big data analytics en robotica een grote impact zullen hebben op organisaties en het personeel. Om in dit digitale tijdperk te slagen en een concurrentievoordeel te behalen, moeten organisaties en talent zich aanpassen. Zonder technologie is het onwaarschijnlijk dat een organisatie zal slagen. Maar technologie is slechts het begin van het verhaal…

Het onderzoek wijst op de zeven factoren (zie het Adaptable Organisation Model) die de ideale voorwaarden scheppen voor het omzetten van technologie in zinvolle bedrijfsefficiëntie. Deze studie wilt u als HR leider en professional niet missen.

Wat kan je nog meer lezen in de whitepaper:
Respondenten van de enquête gaven aan dat de grootste uitdagingen, het voorspellen van de behoefte aan talent voor de komende 3 tot 5 jaar is en het afstemmen van de vaardigheden die nodig zijn voor het verwerven van deze talenten.

Leiderschap blijft de moeilijkste vaardigheid om te rekruteren, maar samenwerken was op dit moment de vereiste vaardigheid – een erkenning dat het vermogen om te communiceren en te netwerken de beste ideeën bevordert en innovatie mogelijk maakt.

Vul hiernaast uw gegevens in en download de whitepaper.