Aanstormend HR-expert Roland Grootenboer pleit voor breken met oude HR-patronen…

In de honderdste aflevering van de HR Podcast is het podium voor aanstormend HR-expert en auteur van 'Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest' Roland Grootenboer. Eerder schreef hij het virale Blendle Employee Handbook. "HR moet nu keuzes maken."

Tekst: Toine Al en Ruud Coumans

Toine Al en Ruud Coumans zagen hem door over zijn nieuwe boek en wat er volgens hem komt kijken bij het behouden van talent, implementeren van kunstmatige intelligentie, het voorkómen van burn-outs en omgaan met de nieuwe werkende generatie.

Tijdens het event Talent behouden in 2025: hoe dan? werpt Roland de blik op enkele grote trends die hij signaleert. Hij daagt de aanwezigen uit om na te denken over de cruciale vraag: blijven we oude patronen volgen of grijpen we deze trends aan om écht verschil te maken in ons vakgebied?

Ontdek de nieuwste inzichten en praktische handvatten om talent binnen jouw organisatie te koesteren en te behouden. Thema’s zoals generatieverschillen, waardegedreven organisaties en het creëren van een veilige werkomgeving komen uitgebreid aan bod. Laat je inspireren door boeiende keynotes en leer van praktijkcases van toonaangevende bedrijven.

De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠ en ⁠Apple Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.