Accountancy Gemak komt met HR & Salaris Gemak Web

Accountancy Gemak introduceert HR & Salaris Gemak Web. Deze salarissoftware zal in de loop van 2021 verder gefaseerd worden uitgerold.

Deze nieuwe versie van de HR- en salarissoftware ontzorgt volgens een persbericht salarisadministrateurs door overbodige checks te voorkomen, fouten te minimaliseren en overzicht te behouden. Hiermee zet de softwareleverancier een belangrijke stap om vanuit de Gemak-filosofie de salarisprofessional nog beter te ondersteunen in zijn werk. “De wereld van HR- en salarisadministraties is continu in beweging en de complexiteit en werkdruk nemen almaar toe. De diversiteit aan klanten, de vele uitzonderingen op de regels en veelal de verscheidenheid aan systemen maakt het voor de salarisadministrateur een uitdaging om goed overzicht te behouden van alle afspraken en taken. HR & Salaris Gemak Web biedt daarom één centraal dashboard met een overzicht van klanten waar taken voor uitstaan. Zo weet de salarisadministrateur altijd wat de belangrijkste taken voor die dag zijn. Doordat daarnaast standaard en terugkerende taken geautomatiseerd gaan worden, zullen overbodige checks, schaduwadministraties en onnodig handmatig werk tot het verleden gaan behoren.”
 
De volgende features zijn per direct beschikbaar:
– Centraal dashboard met een overzicht van klanten waar taken voor uitstaan.
– Dashboard per klant met alle taken van een periode.
– Herplannen van taken in de toekomst.
– Mogelijkheid om alle vaste afspraken rondom de salarisdienstverlening vast te leggen per klant.
– Informatieblad met vrije tekst om overige afspraken met de klant te registeren.
– Labels toekennen om eigen filters te kunnen gebruiken in werkgeverslijsten. Hierdoor ziet de salarisadministrateur alleen de informatie die op hem van toepassing is.