Alice Diels en Marlène Volf in groepsdirectie Louwman Group

Louwman Group benoemt per 1 september 2020 Alice Diels – algemeen directeur Human Resources (HR) en Marlène Volf – algemeen directeur Legal & Compliance als lid van haar groepsdirectie.

Beiden treden in die hoedanigheid toe als lid van haar groepsdirectie. Deze is onder meer verantwoordelijk voor de strategie en het algemene beleid van Louwman Group. Alice Diels heeft voorheen als eindverantwoordelijke HR-ervaring opgedaan bij grote ondernemingen zoals Sodexo, Vattenfall (Nuon) en Post NL. Zij zal in de functie van algemeen directeur HR veel aandacht besteden aan verandermanagement en talent- en leiderschapsontwikkelingen binnen Louwman Group.

Marlène Volf is reeds langere tijd werkzaam binnen Louwman Group. Naast haar legal- en compliance-verantwoordelijkheid zal zij in haar nieuwe rol belangrijke thema's zoals governance en corporate social responsibility mede verder vormgeven voor het bedrijf. Louwman Group is een familiebedrijf, opgericht in 1923, en behoort met ruim 90.000 autoverkopen per jaar tot de grootste automotive bedrijven in Europa.

Vanuit deze solide basis ontwikkelt Louwman Group zich als brede mobiliteitsaanbieder om de huidige en toekomstige mobiliteitsbehoeftes van haar klanten in te vullen. Ook als aanbieder van zorghulpmiddelen en mobiliteit op maat heeft Louwman Group (met Welzorg en RSR) een toonaangevende positie in Nederland.