Dit zijn de genomineerden voor de CHRO of the Year 2021!

Dit zijn de genomineerden voor de CHRO of the Year 2021!
Ze zijn bekend, de drie kanshebbers om Maryjo Charbonnier, CHRO of the Year van 2019, op te volgen als meest onderscheidende CHRO van het afgelopen jaar.

Uit een respectabele longlist heeft de jury inmiddels drie kandidaten genomineerd die kans maken om Maryjo Charbonnier, voormalig CHRO van Wolters Kluwer, dit jaar op te volgen. Tijdens de CHRO Day 2021 op 18 november aanstaande zal de CHRO of the Year Award 2021 worden uitgereikt aan één van de drie volgende genomineerden:


Erwin Hoogeveen, CHRO Fugro


Jacqueline Touw, CHRO Sligro Food Group


Tjahny Berkx, CHRO LeasePlan

Inspiratie, Innovatie en Impact

De genomineerden zijn voortgekomen uit een longlist die deze zomer is samengesteld vanuit de CHRO Community. De jury heeft daaruit de drie meest innovatieve, impactvolle en inspirerende HR-directeuren geselecteerd als kanshebber. De genomineerde CHRO’s hebben een beleid neergelegd met een duidelijke impact op de gestelde bedrijfsdoelstellingen en/of bijdrage aan de gewenste bedrijfstransformatie. Zij hebben bewezen HR-vakkennis en -professionaliteit te kunnen combineren met strategisch inzich, een heldere toekomstvisie en het vermogen om te leveren. 

De jury van de CHRO of the Year Award 2021 bestaat uit de volgende leden:

Anne Jaakke (oud-CHRO Hunkemöller)
Maryjo Charbonnier (oud-CHRO Wolter Kluwer)
Abbe Luersman (oud-CHRO Ahold Delhaize)
Janine Vos (CHRO Rabobank)

Kom naar de CHRO Day en woon de uitreiking van de CHRO Award bij!

Op 1 november zullen de genomineerden tijdens een bijeenkomst met de jury in gesprek gaan over hun verrichtingen van het afgelopen jaar. Uiteindelijk zal de jury op basis van dit gesprek, interviews, research en input vanuit de community tot een oordeel komen wie de titel CHRO of the Year 2021 naar haar oordeel het meest verdient. 

Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve HR-directeuren erkenning te geven voor het werk dat zij doen. Wilt de bekendmaking bijwonen? Meld u dan aan voor de CHRO Day 2021 in Buitenplaats Kameryck in Kamerik.