CHRO Profiel: Daisy Willemsen

Daisy Willemsen is HR-manager van de internationale zuivelhandelaar Interfood.

Willemsen wordt door haar collega’s beschreven als een betrokken en rechtvaardig persoon. Door haar diepgaande vakkennis en haar heldere manier van communiceren is Willemsen een fijn persoon om mee te sparren over HR-vraagstukken, stellen haar collega’s.

In haar functie als HR-manager focust Willemsen zich vooral op het individu; Interfood creëert namelijk jaarlijks een overzicht voor iedere werknemer waarin gelezen kan worden wat voor hen geregeld is en betaald wordt.

In 2016 werd het bedrijf genomineerd voor ‘Beste Werkgever’. Maar, zo zegt Willemsen.  “Juist in de groei moeten we onze cultuur bewaken want we zijn groot geworden door wie we zijn. Ik zit al twintig jaar in het HR-vak maar hier zijn de mensen écht key. Dat moet je behouden, door benefits, met aandacht, ontwikkeling van talent door opleidingen en trainingen. We kijken naar het collectief, maar vooral ook naar het individu, naar bijvoorbeeld leiderschapsontwikkeling.” vertelt Willemsen in een interview met NUANCE.


Over Interfood
Interfood is een zuivelleverancier van verschillende melkproducten en dranken, yoghurt, desserts en kaas. Ook levert Interfood zuivelgrondstoffen en ingrediënten aan de voedselindustrie. Het bedrijf heeft zestien kantoren in veertien landen en heeft ruim 200 medewerkers in dienst. De organisatie ontving de titel ‘Beste Werkgever 2016’ in hun branche. In 2015 kwam de winst uit op een bedrag van 18 miljoen euro bij een omzet van ruim 1,2 miljard. 

Carrière
2013 – heden      HR Manager, Interfood B.V.
2012                    HR Adviseur, Interfood B.V.
2006 – 2012        HR Adviseur, Welten
2010                    HR Adviseur, ZLTO

Opleidingen
2016                     Zuiveltechnologie, HAS University of Applied Sciences
2014 – 2015        Strategisch HR Management, De Baak
2011                    Masterclass Integraal Verzuimmanagement
2009                    Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid
2007 – 2008        Personeelsmanagement, Tilburg University
1992 – 1995        P&O, Academie Mens Arbeid, Fontys

Raad van Bestuur
Frank van Stipdonk      CEO
Constantijn Sweep       CFO
Guido Janssen             CCO