CHRO Profiel: Mirella Eckhardt

CHRO Profiel: Mirella Eckhardt
Mirella Eckhardt is DGA/Owner bij Koek & Chocolade sinds 2020 en Corporate (Interim) Director HR bij Avancer Group vanaf 2018.

Mirella wordt door haar collega’s omschreven als een resultaat gedreven persoon. Ze is uitermate goed in het observeren en begrijpen van haar collega’s, waardoor het prettig is om met haar samen te werken.

Eckhardt is sinds 2004 werkzaam als HR-directeur bij verschillende bedrijven. Zij heeft onder andere gewerkt bij Orbis, Sodexo Nederland en Sodexo Internationaal, voordat zij bij Vebego terechtkwam. Daar was ze tot 2018 Corporate Director HR a.i.

Eckhardt heeft het HBO afgerond in 1982, waarna zij Economie is gaan studeren aan Universiteit Maastricht. Ook volgde de HR-directeur de opleidingen Change Management en Corporate Governance.

Advance Group Inc

Over Avancer Group

Avancer™ adviseert zorg- en life science organisaties om ongekende doorbraken en duurzame prestaties te realiseren. In het licht van niet-aflatende concurrentie en blijvende verandering, geloven wij dat mensen en de actualisatie van mensen om voortdurend te innoveren de basis is voor duurzame doorbraken. We geloven verder dat deze zelfactualisatie organisatorisch tot uiting komt in de culturen, strategieën, systemen en samenwerkingen die worden gegenereerd. Avancer combineert op unieke wijze de praktijk van transformationeel leiderschap met geavanceerde empirische inzichten om organisaties te helpen in een toekomst van nieuwe mogelijkheden te staan en deze mogelijkheden organisatorisch te vertalen door individuele keuzes, verplichtingen en acties. Simpel gezegd, Avancer™ helpt leiderschap om nieuwe innovaties binnen hun mensen te bevorderen, om persoonlijke betrokkenheid te bereiken binnen een organisatorische afstemming en een gemeenschappelijk doel, wat resulteert in een cascade van doorbraken, zelfs terwijl ze worden geconfronteerd met niet-aflatende concurrentie en blijvende verandering.

 

Koek en Chocolade

Over Koek & Chocolade

Wij zijn de trotse makers van ambachtelijke koek, taart en chocolade. Onze chocolatiers en patissiers maken de mooiste producten op basis van de beste natuurlijke grondstoffen. Al 15 jaar ontwikkelen we eigen authentieke recepten en maken wij ons assortiment op ambachtelijke wijze; met de hand.

De plek waar ‘the magic happens’ noemen wij ons Atelier. In ons Atelier maken wij het assortiment voor onze winkel, voor de betere restaurants en voor een netwerk van winkels voor fijnproevers. In onze webshop kunt u onze huisgemaakte producten bestellen om er thuis van te genieten of om iemand anders te verrassen.

Carrière

2020 – heden    DGA/Owner, Koek & Chocolade

2018 – heden     Corporate (Interim) Director HR, Avancer Group

2016 – heden     DGA, Avancer 

2018 – 2019       Director HR a.i., ARAG
2016 – 2018       Corporate Director HR a.i., Vebego International B.V.
2013 – 2016       Director HR International Large Account, Sodexo
2009 – 2013       Director HR, Sodexo Nederland BV
2004 – 2009       Director HR, Orbis medisch en zorgconcern
2000 – 2004       Business Consultant, Ericsson
1997 – 2000        Project manager, Vodafone    

Opleidingen
2016                    Corporate Governance, Nyenrode Business University
2005 – 2006        Change Management, Academie voor Management Groningen
2001 – 2002        Meditatie, MTi
1994 – 1997        Economie, Universiteit Maastricht