CHRO Profiel: Rian Ratgers

CHRO Profiel: Rian Ratgers
Rian Ratgers is sinds 2018 CHRO TK Elevator Netherlands, Belgium, Luxembourg, Italy, British Islands, Denmark, Norway and Sweden.

“Een down-to-earth mentaliteit en een uitstekend gevoel voor de business.” Volgens haar (oud)collega’s zijn dat dé kenmerken van Rian Ratgers. Ze studeerde HRM aan de Avans Hogeschool en heeft sindsdien alleen maar HR-gerelateerde functies bekleed. Ze hield zich bij bedrijven als OrbusNeich en Tetra Pak onder andere bezig met het oprichten en coördineren van verschillende nieuwe HR-faciliteiten.

Ratgers is een toegewijde HR directeur die zeer bekwaam verschillende HR uitdagingen heeft aangepakt. Naast SBM Offshore, Tetra Pak en OrbusNeich heeft ze ook gewerkt voor Intermec Technologies en CSM. Bij CSM heeft ze veel ervaring opgedaan middels het contact met de Ondernemingsraad.

Logo

TK Elevator onderhoudt naar eigen zeggen wereldwijd zo’n 1,4 miljoen liften. Het heeft hiervoor een wereldwijd netwerk met een duizendtal vestigingen uitgebouwd. Die activiteit staat voor zowat de helft van de omzet. De productie geschiedt in zeventien fabrieken. Trapliften worden in Nederland gemaakt en vliegtuigslurven in de VS.

 

Carrière

2018 – heden

CHRO, TK Elevator

 2015 – 2018   HR Director, SBM Offshore 
 2012 – 2015  HR Business Partner, Tetra Pak
 2009 – 2012  HR Manager Global Functions, CSM 
 2006 – 2009

HR Manager, OrbusNeich

 1998 – 2006  HR Manager (Central Region), Intermec Technologies 

Opleiding

 1990 – 1996  HRM, Avans Hogeschool Breda