CHRO Profiel: Tamara Peeters

CHRO Profiel: Tamara Peeters
Tamara Peeters is CSR Specialist (Corporate Social Responsibility) bij Hoogwegt. Peeters was tot 2021 Hoofd HR bij multinational Hoogwegt Group.

Tamara Peeters is CSR Specialist bij een relatief onbekende grote multinational: Hoogwegt Group. Op haar voormalige positie kwamen alle lijntjes van Tamara Peeters samen als Head HR & Legal Department bij Hoogwegt International. Ze had te maken met zowel HR als juridische zaken. In haar relatief korte loopbaan heeft Peeters twee posities bekleed als jurist en opleidingsmanager. Na haar opleiding Rechten aan de Radboud Universiteit bleef ze verbonden als Opleidingsmanager bij de universiteit. Vervolgens stapte ze over naar een firma in Gerechtsdeurwaarders, Groenendaal & van Krijl.

Over Hoogwegt International BV
Hoogwegt is in 1965 opgericht. Het is een relatief onbekende multinational met een personeelsbestand van 400 fte. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste zuivelleveranciers ter wereld. Daarnaast bieden ze oplossingen voor het verbeteren van product kwaliteit, logistiek en market intelligence. Hoogwegt is actief in meer dan 130 landen. In 2014 draaide het bedrijf een omzet van 3,5 miljard euro.

Carrière  
Oktober 2022 – heden  CSR Specialist, Hoogwegt
2021 – 2022 Global Human Resources Business Partner, Hoogwegt
2005 – 2021 Head HR & Legal Department, Hoogwegt International BV
2003 – 2005 Jurist, Groenendaal & van Krijl Gerechtsdeurwaarders BV
1998 – 2002       Opleidingsmanager, Centrum voor PJO Radboud Universiteit

 

Opleidingen  
1992 – 1997 Law, Radboud Universiteit Nijmegen                        

 

Raad van Bestuur  
Sander Hulsebos CEO
Herco Boer CFO