Cornerstone benoemt topexperts uit de sector in het Executive Leadership Team

Cornerstone OnDemand, vooraanstaand leverancier van adaptieve HR-oplossingen, versterkt zijn Executive Leadership Team als onderdeel van zijn missie een toekomstbestendig personeelsbestand te realiseren.

De nieuwe teamleden zijn onder meer Deepika Rayala, die in dienst treedt als Chief Digital and Information Officer; Carina Cortez, als Chief People Officer; en Marc Ramos als Chief Learning Officer. Bovendien heeft Toya del Valle binnen Cornerstone de overstap gemaakt naar de functie van Chief Customer Officer.

Deze nieuwe benoemingen staan symbool voor het huidige stadium in de enerverende reis die Cornerstone aflegt, en volgen op de recente overnames van EdCast and SumTotal. Samen brengen ze meer dan 70 jaar ervaring mee uit sectoren als HR, klantsucces, IT en bedrijfstransformatie.

Achtergrondinformatie

Marc Ramos: Marc brengt meer dan 25 jaar ervaring mee als wereldwijd leider in learning, opgedaan bij een aantal prominente technologie- en servicebedrijven – waaronder Google, Microsoft, Accenture, Oracle en meest recent Novartis. Met inzet van zijn ervaring als klant, het werken voor toonaangevende bedrijven en zijn positie als thought leader in learning, zal Marc de learning- en technologiemissie van Cornerstone te begeleiden.

Carina Cortez: Carina brengt meer dan 20 jaar aan HR-ervaring naar Cornerstone, ze bekleedde eerder HR-posities bij Glassdoor, PayPal en Visa. Carina’s passie ligt in het werken met leiders om zakelijke en strategische uitdagingen aan te gaan – door innovatieve, praktische en duurzame oplossingen aan te dragen. Carina is gemotiveerd om een algemene bedrijfsstrategie te realiseren en tegelijkertijd de gevolgen voor het menselijk kapitaal te begrijpen.

Deepika Rayala: Deepika is een IT Executive met meer dan 20 jaar ervaring in onder andere wereldwijde levering, strategie en roadmaps en bedrijfstransformatie. Deepika is gedreven om de kansen van vrouwen in technologie en leiderschap te bevorderen en employee resource groups (ERG’s of werknemershulpgroepen) te ondersteunen. Ze is een mentor voor Women’s Unlimited en lid van WITI. Ze is bovendien executive sponsor voor de Embrace ERG, voor mensen van kleur.

Toya del Valle: Toya is als leider in klantsucces al tien jaar in vaste dienst bij Cornerstone. Ze leidt de strategie die klantsucces en klantgerichtheid bepaalt. Toya en haar team werken nauw samen met mensen in klantgerichte functies wereldwijd, met een standvastige focus om het klanten gemakkelijk te maken om te slagen – zowel met de oplossingen van Cornerstone als tijdens hun reis binnen het bedrijf. Ze is bovendien een belangrijke leider in het Integration Management Office van Cornerstone, waar ze de planning en uitvoering van acquisitie-integratie begeleidt, met de nadruk op cultuur, processen, systemen en kennisintegratie.

Met deze nieuwe executives aan boord is Cornerstone gedreven zijn missie te volbrengen en ieder individu de kans te geven buitengewone dingen te bereiken.

Over Cornerstone

Cornerstone is de drijvende kracht achter een toekomstbestendig personeelsbestand, met adaptieve HR-oplossingen die ontwikkeld zijn om technologie, data en content bijeen te brengen, en een inspiratie te zijn binnen een werkomgeving die gericht is op groei, flexibiliteit en succes voor iedereen. Met een AI-gedreven, op vaardigheden en ervaring gericht systeem dat is ontworpen voor de hedendaagse werknemer, helpen we organisaties hun learning en development-ervaring te moderniseren, de meest relevante content te leveren, talent en loopbaanmobiliteit te versnellen en vaardigheden tot beslissende factor voor van groei en succes binnen de hele organisatie. Cornerstone heeft meer dan 7.000 klanten en 90 miljoen gebruikers wereldwijd en is beschikbaar in 180 landen en 50 talen. Ontdek meer op www.csod.com