De exponentiële organisatie

Hoe Kristen Trubey, Director of Talent bij Netflix, werknemers meekrijgt in de exponentiële groei? Kom meepraten tijdens de Round Table van CHRO op 22 juni.

Dat de wereld om ons heen verandert is evident, maar ook het tempo van verandering neemt fors toe. CHRO's worden uitgedaagd te werken aan een nieuw type organisatie die tien keer sneller, beter en goedkoper is: de exponentiële organisatie. Deze organisaties maken gebruik van de nieuwste organisatietechnieken en technologieën om zo versneld een enorme groei door te maken.

Wilt u met collega HR-directeuren in gesprek over dit thema? Kom op 22 juni op de Round Table De exponentiële organisatie in Zoetermeer.
Schrijf u nu in!

Hoe kunt u als CHRO uw blik verleggen om te versnellen, te innoveren en flexibeler te worden? Welke tools en vaardigheden heeft u nodig om deze versnelling door te zetten? Kristen Trubey, Director of Talent, EMEA bij Netflix, een van de snelst groeiende bedrijven, zal ingaan op de enorme groei en de impact die dit heeft op de organisaties als geheel en HR in het bijzonder.

Round Table De exponentiële organisatie. Schrijf u nu in!