De Valk Leadership start franchiseformule

De eerste franchisenemer is inmiddels een feit en voor september zullen nog vijf ondernemers tekenen. Kennis uit de neurowetenschappen over het gedrag van leiders is de basis onder de trainingen. 

Het bedrijf richt zich met name op de Nederlandse markt, maar heeft ook klanten in het buitenland. Een eerste internationale franchisenemer is ook aanstaande. Om de kwaliteit van de trainingen te garanderen volgen de nieuwe franchisenemers een speciaal opleidingsprogramma, daarna mogen ze zelfstandig trainingen geven. 

De Valk stelt dat verouderde managementmodellen er debet aan zijn dat een groot gedeelte van het potentieel van medewerkers en leiders onbenut blijft. De Valk Leadership Company is in 2008 opgericht door voormalig huisarts en manager Guido de Valk. “De kracht van deze methodiek zit in het breed inzetbaar maken van kennis over ons brein”, vertelt Suzan Dirksen, franchisenemer van De Valk Leadership Company. “Als je begrijpt hoe je brein werkt, kan je met meer compassie naar jezelf en anderen kijken.” 

 

Gerelateerde artikelen