Deadline aanmelden voor CHRO of the Year Award 2024 nadert: inschrijven kan nog tot 8 juli

De deadline van 8 juli om 9:00 voor HR-leiders om zich aan te melden voor de juryronden voor de CHRO of the Year Award komt snel dichterbij. Wie in aanmerking wil komen, moet nu in actie komen.

De jury van de CHRO of the Year Award 2024 staat klaar om zich te buigen over de aanmeldingen door dit jaar. HR-leiders die in aanmerking willen komen voor de prestigieuze award kunnen zich tot 8 juli aanmelden. Deze termijn geldt ook voor iedereen die de HR-leider uit hun organisatie wil aanmelden.

De deadline voor het nomineren is verstreken. Blijf op de hoogte, want in september 2024 onthullen we welke vooraanstaande HR-leiders genomineerd zijn voor de prestigieuze CHRO of the Year 2024 Award.

Erkenning om te inspireren

Innoveren, inspireren en impact hebben. Dat zijn belangrijke aspecten die het werk van toonaangevende CHRO’s kenmerken. De CHRO of the Year Award geeft deze CHRO’s erkenning voor deze prestaties. Deze erkenning inspireert en brengt ook andere CHRO’s en aanstormend HR-talent in beweging.

Wie is de jury?

Elke winnaar neemt deel aan de jury voor een periode van 4 jaar. De jury bestaat uit de HR-directeuren die in de afgelopen jaren de titel CHRO of the Year mochten dragen:

  • Caroline Tervoort-Visser, CHRO KPMG Nederland en CHRO of the Year 2023
  • Thomas Mulder, CHRO VodafoneZiggo en CHRO of the Year 2022
  • Tjahny Bercx, CHRO LeasePlan en CHRO of the Year 2021
  • Maryjo Charbonnier, oud-CHRO Wolters Kluwer en CHRO of the Year 2019

Lees hier volgens welke criteria de jury oordeelt.