Dit jaar ‘gelukkig géén gewone Kerst’ van de zaak

De medewerkers ook dit jaar kunnen trakteren op een onvergetelijk kerst- of eindejaarsfeest? Dat moet kunnen, vindt evenementenorganisatie Capital C.

Willen werkgevers hun medewerkers de aankomende feestdagen trakteren op een onvergetelijk kerstfeest van de zaak, dan zullen ze hiervoor originele alternatieven moeten verzinnen.  

De corona-maatregelen gaan duren tot na de feestdagen. De corona-proof kerstborrel staat dit jaar dan ook met stip op één. Een online kerstmeeting van het voltallige personeel in Teams, dat zittend voor de webcam het glas heft, is een optie. Echt onvergetelijk is anders, dacht Capital C.

Om daar op te spelen bedacht de evenementenlocatie een baanbrekend christmasparty-concept waarmee werkgevers toch dat onvergetelijke kerstfeest kunnen aanbieden, waar medewerkers dit jaar misschien zelfs graag voor thuis blijven.   

Cabaretiers en DJ's

De evenementenorganisatie biedt organisaties de mogelijkheid een unieke online kerstshow te organiseren die geheel op maat kan worden ingevuld, opgenomen en live gestreamd kan worden. Daarvoor staan cabaretiers, DJ’s en professionele presentatoren klaar. Het online feestprogramma kan desgewenst worden aangevuld met cocktail- en snackpakketten of een goede fles wijn die bij de medewerkers thuis worden bezorgd. 

Met het concept wordt tevens de evenementen-business gesteund, die dit jaar wel wat hulp kan gebruiken. De organisatie werkt met professionele camerateams, geluid- en video-specialisten en heeft de bovenste etage van het Capital C-gebouw als studio beschikbaar. Capital C is gevestigd in de voormalige Diamantbeurs aan het Weesperplein, dat is omgebouwd tot een modern verzamelgebouw voor creatieve bedrijven, waaronder Sijthoff Media. 

Hilarisch

Vanuit de gedachte dat zeker in deze tijd alles beter is dan een oubollig kerstfeest is het motto van de campagne die het christmasparty-concept promoot: GELUKKIG NOT A NORMAL CHRISTMAS. Het bijbehorende hilarische promotiefilmpje spreekt voor zich.