Doe mee aan het HR Digitalisering Onderzoek 2017!

Hoe ver is HR met de digitalisering van de eigen processen? Die vraag onderzoeken wij in samenwerking met Berenschot. Doe mee met ons onderzoek 2017!

HR-technologie kan de organisatie helpen flexibel te blijven en de employee experience te verbeteren. Maar hoe ver is HR eigenlijk met het digitaliseren van de eigen processen? Die vragen onderzoekt de CHRO Community in samenwerking met adviesbureau Berenschot.

In dit onderzoek brengen we de stand van zaken van HR digitalisering anno 2017 in kaart. We zoeken antwoord op vragen als:

  • Welke HR-processen automatiseren uw collega’s en hoe ver zijn ze daarmee?
  • Bij wie ligt het eigenaarschap van deze digitaliseringsprojecten?
  • Zijn HR-directeuren tevreden over hun eigen tech-skills?
  • En hoe tevreden zijn lijnmanagers en de directie?
  • Hoe groot zijn de investeringen in HR-technologie?
  • En natuurlijk: wat leveren al die investeringen onder de streep eigenlijk op?

Wij willen u vriendelijk verzoeken om deel te nemen aan het onderzoek en uw opvattingen over HR digitalisering te delen. De survey neemt maximaal 10 minuten in beslag. Doet u mee?

Deelnemen aan het onderzoek doet u via deze link

De resultaten delen we binnenkort graag met u in CHRO Magazine en hier op CHRO.nl. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

Doe mee aan het nationale onderzoek HR Digitalisering 2019. Het onderzoek toont de stand van zaken rondom digitalisering van HR. Profiteer van goed onderbouwde inzichten.