Genomineerden CHRO of the Year 2019

Wie volgt Abbe Luersman, CHRO of the Year 2018 op? Dit zijn de kanshebbers voor 2019.

Tijdens de CHRO Day op 7 november zal de CHRO of the Year Award worden uitgereikt. 

De jury heeft uit een longlist vier kandidaten genomineerd die kans maken om Abbe Luersman (Ahold Delhaize) op te volgen als CHRO of the Year 2019.

De vier genomineerden voor de CHRO of the Year Award 2019 zijn:

Aart Slagt (KLM)
Judith Wiese (Koninklijke DSM)
Elbrich Batstra (YoungCapital)
Maryjo Charbonnier (Wolters Kluwer Nederland)

Inspiratie, Innovatie en Impact

De genomineerden zijn voortgekomen uit een longlist die deze zomer is samengesteld door de CHRO Community. Door de jury zijn de vier meest innovatieve, inspirerende HR-directeuren, die een duidelijk invloed op de organisatie hebben, geselecteerd als kanshebber op de prijs. De genomineerde CHRO's hebben een beleid dat een duidelijke impact heeft op de gestelde bedrijfsdoelstellingen en/of bijdraagt aan de gewenste bedrijfstransformatie. Zij hebben bewezen een diepe HR-kennis te kunnen combineren met een strategisch inzicht en een heldere toekomstvisie. 7 november wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Vaak heeft elk team zijn eigen purpose, leider en cultuur. Teams streven naar vrijheid en autonomie. Hoe zorgen we ervoor dat zij toch met elkaar verbonden blijven, een gedeelde purpose voelen en beleven? Ga hierover op 2 april met andere CHRO's in gesprek en meld je aan met code WLHR20.

De jury van de CHRO of the Year Award 2019 bestaat uit de volgende leden:

Anne Jaakke (Hunkemöller)
Niko Veenstra (Eneco Groep)
Abbe Luersman (Ahold Delhaize)
Janine Vos (Rabobank)

Komt u ook naar de Award-uitreiking?

Eind september zullen de genomineerden tijdens een bijeenkomst met de jury in gesprek gaan over hun verrichtingen van het afgelopen jaar. Uiteindelijk zal de jury op basis van dit gesprek, interviews en input uit de community tot een oordeel komen wie de titel CHRO of the Year 2019 verdient. 

Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve HR-directeuren erkenning te geven voor het werk dat zij doen. Tijdens de CHRO Day 2019 op 7 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wilt u hier bij zijn? Meld u dan aan voor de CHRO Day 2019 in Business & Golf club The Duke.