HR directeur jaagt op innovatie met aquahires en grof geld

Het bedrijfsleven is verwikkeld in een mondiale ratrace om technologisch leiderschap. HR-officers jagen op toptalent dat zich aan de universiteiten manifesteert of kiezen voor agressieve ‘aquahires’ om met grof geld techneuten voor de neus van de concurrentie weg te kapen.

Een goede interne opleiding en vrije ruimte om te experimenteren en innoveren is een must bij technologiekampioenen. Een succesvolle scoutingstrategie voor talent maakt het verschil. 
 
Tien HR-directeuren gaan 2 december met elkaar op zoek naar de beste manier om technologisch aan de top te blijven in een rondetafelsessie onder leiding van Robert-Jan Van Berckel. Hij is verantwoordelijk voor HR bij Google Benelux en geeft inzicht in de unieke wijze waarop Google innovatie aanjaagt met een gericht HR-beleid.
CHRO Community
De CHRO Community is een initiatief vanuit Alex van Groningen en wordt ondersteund door HR-expert Workday. De komende maanden organiseert de CHRO Community een aantal rondetafel sessies waar 10 HR directeuren actuele onderwerpen bespreken. Zij wisselen kennis uit over HR Transformatie, Innovatie, People Management en de toegevoegde waarde van HR. 
Alex van Groningen en Workday hebben de CHRO Community in het leven geroepen om HR directeuren van de top 500 organisaties in Nederland bij elkaar te brengen in een platform. Dit biedt hen de kans om van vakgenoten te leren en elkaar te inspireren. Nederland ontbeert een platform waar HR directeuren op structurele en inhoudelijke basis met elkaar in contact worden gebracht.
De community wordt ondersteund met de website CHRO.nl, waar alle kennis en kunde van de community samen komt in de vorm van interviews, een agenda en de highlights HR-events, blogs en onderzoeksartikelen.
 
Wilt u meer informatie over de CHRO Community klik hier.