HR-tech expert Thomas Otter naar Unit4

Thomas Otter gaat Human Capital Management-strategie van Unit4 een boost geven.

Unit4, cloudleider in people-based ERP, kondigt vandaag de benoeming aan van Thomas Otter tot senior onafhankelijk adviseur ter uitbreiding van hun HCM-aanbod.

Otter heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van HR-technologie, heeft een indrukwekkend netwerk en heeft eind vorig jaar Otter Advisory opgericht. Hij gaat Unit4 ondersteunen bij het nemen van beslissingen die essentieel zijn voor succes. Als voormalig Gartner-analist en SAP SuccessFactors-executive, heeft Otter veel organisaties geadviseerd over hun HR-technologie, waardoor ze de motivatie en het succes van zowel de medewerkers als het bedrijf kunnen stimuleren.

Unit4 biedt individuen enterprise-tools om hun professionele ervaringen in de volledige breedte van de bedrijfsvoering te beheren en hier waarde aan toe te voegen. Unit4 maakt van ERP de belangrijkste enabler van employee experience – en ziet het niet enkel als een transactionele procesautomatiseringstool. Unit4’s strategie is gestoeld op het bouwen van ERP voor mensen in de dienstverlening en het bedrijf nam onlangs Intuo over, één van Europa’s meest toonaangevende oplossingen voor talentontwikkeling en -betrokkenheid. Intuo biedt een alternatief voor performance management, kennisdeling en betrokkenheidsonderzoeken, waarbij elk contactpunt tussen werknemer en werkgever wordt gedigitaliseerd en geoptimaliseerd.

“Onze oplossingen bieden al een krachtige, holistische people experience, maar we willen meer doen. HCM en talentmanagement zijn essentiële componenten voor het verbeteren van de employee experience en het aantrekken en behouden van het beste talent,” aldus Matthias Thurner, Chief Product Officer bij Unit4. “Thomas Otter werkt nauw samen met mij, het managementteam en onze productmanagers en speelt hierbij een integrale rol in het ontwikkelen en uitbreiden van onze HCM-oplossing en servicemogelijkheden.”

“HCM-software biedt ongelooflijk veel kansen en mogelijkheden om de manier waarop we werken te veranderen,” aldus Thomas Otter. “Unit4 boekt al veel vooruitgang op het gebied van people experience en ik kijk ernaar uit het bedrijf te helpen zijn HCM-oplossingen verder te versterken.”

Zie ook: De HR Tech 100