Ina Smittenberg vindt nieuwe uitdaging in functie als HR-directeur bij TBI Holding

Ina Smittenberg ruilt het zelfstandig ondernemerschap in voor een positie als Directeur HR bij TBI Holding. Met de overstap maakt ze een beweging van de publieke sector naar de wereld van de bouw, techniek en infra.

Ina Smittenberg is de afgelopen 25 jaar werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer met haar bedrijf Werklust. In die hoedanigheid heeft zij diverse, met name strategische, interim- en veranderposities vervuld bij organisaties binnen het publieke domein en bij diverse NGO’s.

Haar laatste opdrachtgever was GPPAC, een internationale NGO waar zij actief was als interim COO. Daarvoor was Smittenberg werkzaam bij onder meer Gemeente Tilburg, Nidos, Artsen zonder Grenzen.

In haar nieuwe rol als Directeur HR in de TBI Holding zal Smittenberg onderdeel uitmaken van een team van 5 directe medewerkers en 21 HR-managers bij de diverse werkmaatschappijen (die elk aangestuurd worden door een eigen directeur).

TBI Holding telt 21 Werkmaatschappijen – waaronder een paar hele grote zoals Croonwolter&dros en van Eesteren, en een paar hele innovatieve zoals Synchroon en Voorbij – actief in Bouw, Techniek, Infra. In totaal werken er 6500 medewerkers bij TBI Holding.