Janine Vos toegetreden tot Supervisory Board uitzendbureau Olympia

Janine Vos (CHRO van de Rabobank) is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van uitzendbureau Olympia. Zij zit al in de RvC van KLM.

“Janine brengt een schat aan expertise met zich mee op het gebied van mens en werk, diversiteit en inclusie. Haar beslissing om bij Olympia aan boord te komen, komt voort uit haar overtuiging dat werk van onschatbare waarde is voor het individu en de samenleving en dat diversiteit de sleutel is tot succes”, valt te lezen in het persbericht naar aanleiding van haar toetreding.

Mensgerichter

Als topvrouw bij onder meer Rabobank als lid van de Raad van Bestuur en CHRO en bij KLM als lid van de RvC, vraagt Janine zich altijd af hoe zij het werk naar de toekomst toe beter kan maken voor (haar) mensen. Hiermee maakt zij organisaties mensgerichter en speelt zij in op ontwikkelingen in de maatschappij om mensen in het werk meer zingeving te bieden en duurzaam inzetbaar te houden. Daarnaast maakt Janine zich al jaren hard voor meer Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie op de werkvloer. Wat haar betreft zou elke organisatie een werkplek moeten bieden waar iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis, veilig en gewaardeerd voelt.

Zelf zegt Vos: “Ik ben blij toe te treden tot Olympia, een ondernemende organisatie die zich sterk inzet voor het creëren van betekenisvol werk voor iedereen. De ambitie van Olympia om bij te dragen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen betekenisvol werk doet, spreekt mij aan. In die toekomstige arbeidsmarkt is werk niet alleen een bron van inkomen, maar ook een bron van groei, voldoening en persoonlijke ontwikkeling.”

 

Lees hier het interview met Janine Vos eerder dit jaar in CHRO Magazine.