Juryleden CHRO of the Year Award bekend

Deze week heeft de jury van de CHRO of the Year Award 2016 voor het eerst overleg gehad. De award wordt op 24 november tijdens het CHRO Summit uitgereikt.

De vierkoppige jury zal de genomineerden beoordelen op drie i’s. Inspiratie, innovatie en impact. Momenteel legt de jury de laatste hand aan het nominatieproces. De genomineerden zullen volgende week bekendgemaakt worden. 

Juryleden

Sandra Lutchman (directeur stichting Talent naar de Top), juryvoorzitter
Niko Veenstra (CHRO of the Year 2015)
Hette Mollema (Regional Director Benelux Workday)
Marc Albert (Managing Director Benelux CEB)

De genomineerden zijn innovatieve en inspirerende CHRO’s die een duidelijk impact hebben gehad op hun organisatie. Zij moeten de taal van de business spreken en hun stempel hebben gedrukt op een transformatietraject Randvoorwaarden zijn dat de organisatie minstens 2000 werknemers telt en dat de CHRO lang genoeg werkzaam is bij een organisatie om impact te hebben. 

Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve HR-directeuren in de spotlights te zetten en erkenning te geven aan het werk dat ze doen. Het doel van de CHRO of the Year Award is niet om wetenschappelijk te bewijzen wie de beste HR-directeur is. Het juryproces is gebaseerd op de individuele inzichten van de jury. Hierbij maken zij gebruik van hun expertise, kennis en ideeën. Uiteindelijk tellen de individuele meningen van de jury.

———————————————————–

Bezoek op 24 november het CHRO Summit 2016
Bezoek de CHRO Summit op 24 november 2016 in de Landgoederij te Bunnik en ontmoet de top van de Nederlandse HR-wereld. De CHRO Summit staat in het teken van netwerken, uitdagingen bespreken en uitgedaagd worden. Een perfecte gelegenheid om uw collega's te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen. Meld u hier aan.

———————————————————–