Kronos, PeopleDoc en Ultimate Software worden omgedoopt tot UKG

Kronos Incorporated, PeopleDoc en Ultimate Software hebben recentelijk een fusie aangekondigd.

Gedreven door de nieuwe slogan Ons doel is de mens, en voortbouwend op meer dan 70 jaar gecombineerde ervaring van drie wereldleiders in HR-serviceverlening, human capital management en workforce management-oplossingen, bouwt de nieuwe naam voort op de kracht en innovatie van deze drie bedrijven. Kronos Incorporated, PeopleDoc en Ultimate Software delen als één van ’s werelds grootste cloudbedrijven een unieke focus op het inspireren van personeel en bedrijven in Europe en de rest van de wereld.

Samensmelting

De CEO van UKG vertelt er meer over: ‘’Ons nieuwe merk, UKG, verenigt Kronos, PeopleDoc en Ultimate echt als bedrijf én mensen. Ons nieuwe merk is geworteld in onze gecombineerde passie en geschiedenis van het focussen op mensen op het werk. Wij geloven dat het merk UKG onze voortdurende toewijding aan werknemers, klanten en hun werknemers vertegenwoordigt, terwijl het ons tegelijkertijd een moderne en nieuwe identiteit geeft voor onze toekomst als één organisatie. Afzonderlijk hebben onze bedrijven bewezen dat opmerkelijke culturen, die geleid worden door inspirerende mensen, succes bevorderen. Nu zijn we samen als UKG één bedrijf met mensen in onze kern.’’

Verhoogde productiviteit

De producten en diensten van UKG bevorderen de toonaangevende productiviteit, zichtbaarheid en compliance op de werkplek, terwijl ze alle werknemers meer mogelijkheden bieden – in loondienst, per uur, frontline, op kantoor, fulltime, parttime en gig. De aanvullende oplossingen van PeopleDoc en Kronos, gecombineerd met een klein aantal gedeelde klanten vóór de fusie, bieden de mogelijkheden om innovatie aan te wakkeren en de positie van UKG op de Europese markt te versterken, terwijl de focus op aangepaste HR-oplossingen voor middelgrote tot grote ondernemingen in de hele wereld wordt vergroot.