Lidia Drost benoemd tot HR-directeur Boer & Croon

Lidia Drost benoemd tot HR-directeur Boer & Croon
Lidia Drost is per 1 september benoemd tot lid van de directie van managementbureau Boer & Croon met de portefeuille HR- en talent management. 

Met haar komst is Lidia Drost (36) naast Jaap Heeringa (CCO) de tweede dertiger in de directie, die verder bestaat uit Jos Zandhuis (COO) en Eelco Koehoorn (Voorzitter). 

Lidia Drost heeft Algemene Sociale Wetenschappen en Beleid- en Organisatiesociologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Voordat zij ruim vier jaar geleden bij Boer & Croon startte, werkte ze acht jaar als consultant en daarna als manager assessment & development bij HR-dienstverlener FunktieMediair. 

Bij Boer & Croon was ze in de afgelopen jaren Talent Manager. In die rol was zij mede-vormgever van de vernieuwde en succesvolle Young Executives propositie. Jonge professionals volgen een driejarig traject waarbij zij bij verschillende klanten werken en daarnaast een uitgebreid Management Development programma volgen met trainingen in soft- en hardskills, intervisie en coaching. Momenteel werken bij Boer & Croon circa 40 Young Executives.

Daarnaast staat Lidia Drost aan de basis van de groei van de Solutions van Boer & Croon waarin inmiddels ruim 30 managers, meer ervaren talent met drie tot tien jaar werkervaring, werkzaam zijn.