Marlies Knijnenberg Head of HR bij HDI Global SE

Marlies Knijnenberg treedt per 1 mei als Head of HR in dienst bij HDI Global SE in Rotterdam.

HDI is wereldwijd actief in het aanbieden van internationale verzekeringsprogramma's aan handels- en productiebedrijven, voor het verzekeren van bedrijfsrisico's. Het concern is in meer dan 150 landen actief via onder meer buitenlandse kantoren, dochterondernemingen en netwerkpartners. 

Verschillende branches

Marlies Knijnenberg was hiervoor Directeur HR bij Stedin Groep, de netbeheerder in het grootste deel van de Randstad en in Zeeland met ruim 2,2 miljoen klanten. Knijnenberg heeft ruime werkervaring in HR-management, operations en projecten. Zij heeft voorafgaand aan Stedin Groep gewerkt bij onder andere Eneco Groep, Paragon, TNT en Center Parcs.

Begin 2019 begon zij aan een sabbatical van een jaar. Deze sabbatical heeft ze naar eigen zeggen optimaal benut. Zo zeilde ze onder andere bijna vier maanden rond Europa, leerde eindelijk piano spelen, heeft samen met 2 partners AndConnect.nl opgestart en volgde colleges aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit). 

Genoten

“Ik heb een geweldig jaar achter de rug. Heel veel zaken op kunnen pakken die ik al lang wilde doen, met als klap op de vuurpijl de zeiltocht. Ik heb er meer dan van genoten.’’