Michiel van Meer benoemd tot directeur Human Resources Benelux bij Aon

Michiel van Meer (38) benoemd tot directeur Human Resources Benelux bij Aon. Hij treedt eveneens toe tot het Management Committee van de verzekeringsmakelaar en risicoadviseur. Michiel van Meer volgt Dorine Wekking op, die haar carrière elders voortzet.

Van Meer wordt verantwoordelijk voor de HR-strategie van Aon en zal zich met name richten op het aantrekken van talent, het ontwikkelen van medewerkers en teams, en beloning en vitaliteit.

Van Meer heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan bij verschillende grote bedrijven, waaronder Ahold, ASR en Fortis Insurance Netherlands. Als senior HR business partner was hij verantwoordelijk voor het begeleiden van reorganisaties, management development programma’s en leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en medewerkersbetrokkenheid. Sinds januari 2013 is hij werkzaam binnen Aon Nederland als HR Manager. In die hoedanigheid hield hij zich met name bezig met de HR-vraagstukken van het bedrijfsonderdeel Aon Risk Solutions.

Met deze benoeming bestaat het Management Committee van Aon Nederland uit Marc van Nuland, Rene Mandos, Pascal Hogenboom, Rogier Sparreboom, Bob Reichenfeld, Ronald Boer en Michiel van Meer.

Gerelateerde artikelen