OPROEP aan de CHRO-Community: Lees en deel!

Niet eerder was de CHRO-community zo belangrijk als in deze tijd van sociale onthouding, hectiek en onzekerheid.

Als CHRO-community streven we ernaar de komende weken en maanden waar mogelijk een verbindende schakel te zijn, ondersteuning en perspectief te bieden, en te helpen bij het uitwisselen van informatie, ideeën en benaderingen.

Wat doen wij?

CHRO.nl en CHRO Magazine zijn de kanalen waar HR-directeuren zoals altijd terecht kunnen voor actuele informatie, commentaren, interviews, nieuws en achtergronden uit de community. Het doel is om de CHRO-community te blijven verbinden, te voeden en te inspireren. We blijven zoveel mogelijk de relevante informatie aanbieden via onze website en onze wekelijkse CHRO-nieuwsbrieven. 

Hoe kun je helpen?

Wij realiseren ons dat van elke CHRO op dit moment het uiterste wordt gevraagd en overuren draait in het belang van alle stakeholders, de medewerkers voorop. Tegelijkertijd is onderlinge solidariteit juist nu het beste wat we elkaar kunnen bieden. We roepen daarom alle leden van de CHRO-community op via onze kanalen hun ervaringen, ideeën, suggesties, meningen te delen en elkaar moreel te steunen. 

Deel je ervaringen!  

Laat ons per mail of telefonisch weten: 

  • hoe jouw organisatie de crisissituatie aanpakt
  • hoe de community hiermee geholpen kan worden
  • aan welke informatie je zelf behoefte hebt

We zien uit naar jullie respons en wensen iedereen kracht en wijsheid toe.

Stefanie Grimbergen
Communitymanager CHRO | sgrimbergen@alexvangroningen.nl
06 15 12 62 98

Toine Al
Hoofdredactie CHRO | tal@alexvangroningen.nl, 
06 55 84 15 30