Pegamento en MindShare lanceren Satisfact

Pegamento en MindShare maken bekend dat ze Satisfact lanceren. Satisfact helpt bedrijven om met smart (A.I.) tooling en een bedrijfsspecifieke aanpak zelfstandig hun werkklimaat te optimaliseren. 

Satisfact combineert de methodiek van MindShare en de functionaliteit van Apptime van Pegamento. 

Apptime is een ‘all-in-one’ app, waarmee medewerkers onder andere kunnen chatten met hun leidinggevende en collega’s, declaraties kunnen indienen, roosters kunnen bekijken en hun beschikbaarheid en voorkeuren/wijzigingen kunnen doorgeven. 

Binnen Satisfact wordt de methodiek van MindShare, waarmee werkgeluk, -tevredenheid en -klimaat in kaart wordt gebracht aan de hand van metingen van gedrag, cultuur en leiderschap, geïntegreerd met de functionaliteiten van Apptime. Hierdoor hebben zowel medewerkers als leidinggevenden een instrument in handen om zelf gericht te sturen op werkgeluk en betere prestaties. 

Het ontstaan van deze nieuwe aanpak is versneld door het grootschalig thuiswerken als gevolg van de coronapandemie. Doordat leidinggevenden en medewerkers elkaar nauwelijks nog fysiek ontmoeten, is het lastiger om ‘voeling’ te houden met medewerkers.
 
Satisfact richt zich in eerste instantie op organisaties met klantcontact(afdelingen). 

Gerelateerde artikelen