Refresco benoemt Martha Zandbergen als Chief People and Legal Officer

Refresco benoemt Martha Zandbergen als Chief People and Legal Officer
Refresco Group B.V. (“Refresco”), de wereldwijde onafhankelijke leverancier van frisdranken en vruchtensappen voor merken en supermarkten met productie in Europa en Noord Amerika, kondigt de benoeming aan van Martha Zandbergen als Chief People and Legal Officer en als lid van het Executive Committee.

“Mensen vormen het hart van onze onderneming, en dat zal altijd zo blijven. Vandaag tillen we onze People strategy naar groepsdirectieniveau, door Martha te benoemen als onze eerste Chief People and Legal Officer. Naast haar focus op juridische zaken zal Martha ervoor zorgen dat er prioriteit wordt gegeven aan onze People strategy in het gehele bedrijf, en tegelijkertijd zal zij de afstemming ervan met onze andere strategische prioriteiten waarborgen.”

Martha Zandbergen over haar nieuwe rol

“Ik vind het geweldig om de uitdaging aan te gaan om onze People strategy verder te versterken. Dit bevestigt hoe belangrijk het is om deze te integreren in onze lange-termijn groeiambities. Refresco wil een aantrekkelijke werkgever zijn waar mensen een carrière met een doel kunnen opbouwen en waar ze kunnen groeien en zich ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere leden van het Executive Committee en onze lokale teams verder te bouwen aan onze waarden gedreven cultuur en om ervoor te zorgen dat medewerkers betrokken zijn en zich gesteund voelen.”

Martha Zandbergen is een zeer ervaren executive en heeft meerdere internationale functies gehad in de afgelopen 20 jaar. Martha begon bij Refresco in 2015 en heeft leiding gegeven aan het juridische team van de onderneming in haar rol als General Counsel en Company Secretary. Voordat ze bij Refresco kwam, was Martha bijna 9 jaar Legal Counsel bij Shell. Martha behaalde haar diploma in rechten aan de Universiteit Utrecht.