Sandra Bolder begonnen bij Arcadis Nederland

Sandra Bolder is de nieuwe Directeur HRM van Arcadis Nederland. Ze is sinds oktober begonnen bij de ontwerp- en consultancyorganisatie.

In haar nieuwe rol maakt Sandra Bolder deel uit van het Nederlandse directieteam. Ook geeft ze leiding aan de HR-professionals van Arcadis Nederland. Ze volgt Marcel Stultiens op, die binnen het bedrijf onder meer een nieuw Oracle-systeem gaat implementeren.

Bolder krijgt diverse uitdagingen op haar bord. Zo staat ze voor de taak om met haar team goed opgeleide technici te vinden. Dat is geen eenvoudige opgave in de huidige krappe arbeidsmarkt. Ook zal ze de formatie verder ontwikkelen en het bedrijf positioneren als employer of choice.

Leidinggevende rollen

Bolder heeft diverse leidinggevende HR-rollen op haar cv staan. Onder haar vorige werkgevers bevinden zich namen als DNV GL, AkzoNobel en TenneT. Hier raakte ze volgens het personaliabericht bekend met het werken met goed opgeleide professionals in een internationale omgeving.

“Het zijn de mensen die het verschil maken door de talenten en passie die zij elke dag weer in hun werk stoppen. Het is mijn ambitie om samen met de collega’s een werkomgeving te creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt”, zegt ze over haar nieuwe rol bij Arcadis Nederland.

Bron: Arcadis Nederland