Sanne van den Eijnde draagt het stokje over

Sanne van den Eijnde was jarenlang CHRO Community Manager. Ze kijkt terug op deze periode en draagt het stokje over.

Hoe komen werknemers het beste tot hun recht? Hoe houd je ze gemotiveerd? En hoe kunnen ze zich het beste blijven ontwikkelen? Allemaal vraagstukken die ik met veel HR-directeuren heb mogen bespreken.

Voor mij persoonlijk spelen deze onderwerpen momenteel ook en heb ik besloten dat het tijd is voor iets nieuws. Ik zal Alex van Groningen en de CHRO Community dus verlaten.

Volwassen community

Met heel veel plezier kijk ik terug op de afgelopen jaren. Ik ben trots op wat we bereikt hebben en waar de CHRO Community nu staat. Vier jaar geleden begonnen we de CHRO Community met een kleine rondetafel met tien HR-directeuren.

Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwassen community. We organiseren meerdere evenementen per jaar, zowel groot als klein. We geven een CHRO Magazine uit. We hebben een online platform. En we houden de verkiezing van de CHRO of the Year.

We zijn ten slotte de grenzen overgestoken met een CHRO Community in België en Zuid-Afrika.

In goede handen

Ik heb ontzettend veel geleerd, met veel interessante relaties mogen werken en uiteraard heel veel inspirerende HR-directeuren mogen ontmoeten. En daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor.

Gelukkig laat ik de CHRO Community in goede handen achter bij mijn collega Stefanie Grimbergen. Zij zal het stokje van me overnemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij met een frisse blik en nieuwe energie verder gaat bouwen aan de CHRO Community.

Rest mij nog om u het allerbeste te wensen. En ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog gaan zien of spreken. Dank en tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Sanne van den Eijnde

Gerelateerde artikelen