Suzanne Verzijden vindt nieuwe uitdaging als Chief People & Culture Officer bij Aalberts N.V.

Suzanne Verzijden keert terug naar Nederland om per 1 juni in de rol van Chief People & Culture Officer te starten bij Aalberts. Daarmee neemt ze afscheid van het Zwitserse verpakkingsconcern SIG.

Aalberts N.V. is gericht op de duurzame ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van hoogwaardige technische- en metaalproducten. De missie van het bedrijf met 14.000 werknemers is om de wereldwijde koploper te zijn op het gebied van bedrijfskritische technologieën die van invloed zijn op het dagelijks leven in milieuvriendelijke gebouwen, SEMICON-efficiëntie, duurzaam transport en industriële niches.

Vanaf 1 juni wordt Verzijden hier als Chief People & Culture Offer verantwoordelijk voor het toezicht op en het vormgeven van de cultuur en waarden van de organisatie. Hierbij gaat ze een sleutelrol spelen in de volgende groei- en ontwikkelingsfase van Aalberts.

Verzijden was sinds 2022 werkzaam bij SIG als Chief People & Culture Officer, waar ze met een nieuwe HR-strategie heeft gewerkt aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf. Voorafgaand aan SIG heeft ze 16 jaar verschillende senior HR-managementfuncties met wereldwijde verantwoordelijkheden bekleed bij Philips. Voordat ze daar vertrok was ze in haar huidige dubbelrol als Head of HR verantwoordelijk voor Philips Benelux én voor Philips Personal Health wereldwijd – in totaal zo’n 15.000 medewerkers.

Verzijden heeft gewoond en gewerkt in de Verenigde Staten, Nederland, Chili en Spanje. Ze heeft een MsC in Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam in Nederland en een dubbele Master in Internationaal Management van Esade (Spanje) en Erasmus Universiteit Rotterdam.