Kirsten Nijmeijer wordt nieuwe CHRO en directielid callcenter-specialist Teleperformance

Teleperformance kondigt Kirsten Nijmeijer aan als nieuwe CHRO
Teleperformance is verheugd om de benoeming aan te kondigen van Kirsten Nijmeijer als Chief Human Resources Officer (CHRO). Door haar benoeming wordt de directie verder versterkt. Kirsten zal onze Great Place to Work strategie in de Benelux & Suriname verder gaan uitbouwen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in Human Resources management, een bewezen staat van dienst in het leiden van HR-teams en het ontwikkelen van talentmanagement-strategieën, zal Kirsten in haar nieuwe functie verantwoordelijk zijn voor onze gehele peoplemanagement-strategie. Kirsten zal een essentiële rol spelen in het verder stimuleren van onze cultuur waarin het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent centraal staat.

“We zijn verheugd om Kirsten als onze nieuwe CHRO te verwelkomen. Haar visie, uitgebreide ervaring in peoplemanagement en het ontwikkelen van talentmanagement-strategieën zal voor ons als Great Place to Work van enorme toegevoegde waarde zijn”, aldus Norbert van Liemt, CEO Teleperformance Benelux & Suriname.

“Mijn focus heeft altijd gelegen op de medewerkerstevredenheid, het opzetten van de people strategie, beleidslijnen en processen voor collega’s om hen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn. Als onze collega’s de beste versie van zichzelf kunnen zijn, zal de organisatie gedijen en geweldige resultaten behalen. Ik kijk ernaar uit om, samen met het peoplemanagement-team, het directie-team en alle collega’s, bij te dragen aan de voortzetting van de Great Place to Work strategie.”, aldus Kirsten Nijmeijer, CHRO Teleperformance Benelux & Suriname.