Wilt u direct toegang tot de meest talentvolle financiële professionals van Nederland?

Carrièreplatform Finance.nl heeft in samenwerking met FD.nl een speciaal pakket ontwikkeld voor bedrijven die een financiële topper zoeken.

Finance.nl, de vacaturesite voor finance professionals, heeft een nieuw pakket ontwikkeld waarmee het bereiken van de grootste financiële talenten makkelijker dan ooit tevoren is: Het Finance.nl / FD super pakket.
Het pakket wordt aangeboden voor 800 euro. Daarvoor komt uw vacature op de volgende sites landelijk te staan:
Op FD.nl en BNR.nl zal uw vacature 1 maand online staan. Op de andere sites 2 maanden. Tevens zal de vacature in een banner in het Financieele Dagblad op zaterdag verschijnen.
De vacature wordt tevens in alle nieuwsbrieven van uitgever Alex van Groningen geplaatst. Hiermee worden wekelijks bijna 30.000 ambitieuze financials en latent werkzoekenden bereikt.
Tevens worden zij in de grootste finance linkedin groepen en nieuwsbrieven doorgeplaatst. Het aantal potentiele topkandidaten van deze groepen bedraagt 25.000. Ook zal uw functie op twitter en facebook worden doorgeplaatst.
Met dit pakket heeft u het grootst mogelijk bereik onder financials en kan het bijna niet anders of u de vacature succesvol weet te vervullen.
Wilt u direct toegang tot de meest talentvolle financiële professionals van Nederland? Wilt u snel en voordelig uw vacatures invullen, ga dan naar Finance.nl en plaats vandaag nog uw vacature of neem contact op met product manager Rienke Vingerling via 06-46352657 of rvingerling@alexvangroningen.nl

Gerelateerde artikelen