Unit4 kondigt nieuwste release van Unit4 ERP aan

Nieuwste functionaliteiten zorgen voor meer wendbaarheid, schaalbaarheid en hogere time-to-value

Unit4, leverancier van zakelijke cloudsoftware voor mensgerichte organisaties, kondigt de nieuwste release aan van Unit4 ERP (voorheen bekend als Business World), het platform in de cloud dat door meer dan 2.700 organisaties wereldwijd wordt gebruikt. Deze nieuwste release, versie 7.6, bevat functionaliteiten waarmee complexe, servicegerichte organisaties projecten effectiever kunnen plannen en beheren voor beter resultaat. Met deze release wordt aan de behoefte van klanten voldaan om in tijden van onzekerheid meer wendbaarheid, schaalbaarheid en hogere time-to-value te hebben.

Zelfsturende oplossingen voor meer focus op doelstellingen

Met de nieuwste release kunnen organisaties naadloos samenwerken met meerdere juridische entiteiten om de samenwerking te verbeteren, het werk te stroomlijnen en klanten een betere service te bieden. Bovendien wordt gebruik gemaakt van de machine learning-technologieën van het Unit4 People Platform. Daarmee worden zelfsturende oplossingen geboden. Zo hoeven medewerkers zich minder te concentreren op administratieve taken en is er meer ruimte voor focus op de belangrijkste doelstellingen van hun organisatie.

Tom Dehouck, Regional President Continental Europe bij Unit4: “Wij zijn van mening dat de toekomst van ERP meer moet gaan over 'deskundige' dan over algemene 'zakelijke' functionaliteit. Daarom geloven we dat onze dynamische, mensgerichte benadering van ERP een integraal onderdeel zal zijn van het in stand houden van het concurrentievoordeel van onze klanten. Deze release onderstreept onze toewijding op lange termijn om een mensgerichte ERP met een veelvoud aan functionaliteiten te leveren, ondersteund door een reeks People Experience-oplossingen en een robuust ecosysteem.”

Gerelateerde artikelen