Vergroot uw kennis met nieuwe opleidingsgids van Alex van Groningen

Alex van Groningen, sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance professional, lanceert vandaag de nieuwe opleidingsgids (52 pag.). Een uitstekend naslagwerk met het gehele aanbod trainingen en opleidingen in 2015, alsook de nodige inspiratie en praktische kennis in de vorm van interviews, artikelen en checklists.

 
Dé trends en thema’s in 2015
Lees over de belangrijkste trends in financieel management voor 2015 en ontdek onmisbare kennis over de 8 belangrijkste thema’s voor ambitieuze financials: Controlling & Risico Management, Financiële Analyse, Strategie & Groei, Verslaglegging & Rapportage, Finance & IT, Kapitaal & Financiering, Wet- en Regelgeving en Persoonlijke Vaardigheden.
Wilt u vrijblijvend opleidingsadvies? Heeft u interesse in een incompany? Neem contact op met opleidingsadviseur Ivo ten Hoorn. Hij helpt u graag verder in kennis, netwerk en carrière. Zijn gegevens vindt u hieronder. 
 
 

Ivo ten Hoorn
 
Opleidingsadviseur
020 578 8911 of 06 2471 9757
Burgemeester Haspelslaan 63 
1181 NB Amstelveen
 
Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance professional. De organisatie biedt finance professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via vooraanstaande opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites. Lees meer via corporate.alexvangroningen.nl.