Wendy Aendekerk, Ordina: Trots op erkenning Top Employer 2020

Ordina is gecertificeerd als Top Employer voor 2020 vanwege een goed scorend HR-beleid.

Ordina is geselecteerd op basis van een goede score op arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden, cultuurmanagement en innovatie. Met de certificering laat Ordina zien dat zij investeert in haar medewerkers en in een aantrekkelijke, inclusieve bedrijfscultuur. 

Mooie erkenning 

Wendy Aendekerk, directeur HR, over de certificering: “Ik ben heel trots dat we voor 2020 Top Employer zijn. Het is een mooie erkenning van ons goede werkgeverschap en een bevestiging dat onze HR-strategie positief onderscheidend is. 

“We vinden het belangrijk dat Ordina een bedrijf is waar onze medewerkers met trots en passie voor werken. We investeren daarom actief in een cultuur waarin ontwikkeling, leren, communities en sociale activiteiten centraal staan. 

“Met onze loopbaanpaden vanuit ‘Ordina 2022’ bieden we onze medewerkers en leiders alle kansen om in zichzelf te investeren.” 

Toelatingscriteria 

Het Top Employers Institute doet internationaal onderzoek naar HR-beleid en arbeidsomstandigheden. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan bepaalde toelatingscriteria voldoet. 

Certificering gebeurt op basis van het HR Best Practise Survey dat kijkt naar meer dan 600 HR best practices verdeeld over 10 HR-onderwerpen.