Wie wint Big Data & Analytics Awards? Ontdek het tijdens Big Data Day 2017

Big Data een hype? Succesvolle bedrijven zetten Big Data & Analytics in om te innoveren en hun business te transformeren. Tijdens Big Data Day 2017 delen top executives hun succesverhalen én mislukkingen, en laten zij zich inspireren door toonaangevende experts.

Bij het transformeren van hun business laten executives zich bijstaan door experts en dienstverleners. Om hen te helpen te bepalen met welke tools en leveranciers ze werken, organiseert Alex van Groningen tijdens de Big Data Day 2017 voor het eerst in Nederland de Big Data & Analytics Awards.  

Welke bedrijven winnen dit jaar de Big Data Analytics Awards? Wie had de meeste impact, wie was de beste nieuwkomer? De stembussen zijn nu geopend. Breng uw stem uit via: 2017.bigdataday.nl

Met uw stem zet u uw favoriete partners op Big Data & Analytics-gebied in het zonnetje en helpt u uw peers beslissen wie u kan bijstaan meer data-driven te worden en succes te bereiken in uw business met Big Data & Analytics.

De Big Data & Analytics Awards worden uitgereikt tijdens de Big Data Day op 15 juni 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Bedrijven kunnen awards winnen in de categorieën foundation, insight en impact. Ook is er een speciale prijs voor start-ups die data op nieuwe manieren weten in te zetten voor business succes. Bedrijven die willen deelnemen aan deze unieke verkiezing kunnen zich aanmelden via 2017.bigdataday.nl

Wilt u meer weten over de voordelen van Big Data? Heeft u interesse de Big Data Day 2017 te bezoeken? Kijk op de site voor meer informatie en om u aan te melden voor dit evenement.