12e Internationale Congres van de “Dutch HRM Network” Universiteit Twente

12e Internationale Congres van de “Dutch HRM Network” Universiteit Twente
Van 9 tot 11 november verzamelen zich nationale en internationale wetenschappers op het gebied van HRM zich op de Universiteit Twente in Enschede – waar het 12e Internationale Congres van de “Dutch HRM Network” wordt gehouden.

Tijdens dit drie-daagse congres ontvangt de universiteit toonaangevende internationale HRM-onderzoekers als sprekers en vinden sessies plaats waarin de laatste onderzoeksresultaten worden gedeeld op het gebied van HRM en organisatiegedrag.

De economische crises van de laatste jaren en de Covid-19 pandemie hebben duidelijk gemaakt dat organisaties en samenlevingen resilient moeten zijn – oftewel veerkracht moeten tonen. Deze crises hebben ook HRM-wetenschappers uitgedaagd om flexibel te zijn en te kijken hoe ons onderzoek en onze kennis kan bijdragen aan het welzijn van de samenlevingen waarin we leven en werken.

Toepasbare kennis

Daarom is het thema van de (Engels-talige) conferentie is HRM For Resilient Societies: A Call For Actionable Knowledge – oftewel hoe HRM een bijdrage kan leveren aan een veerkrachtige samenleving, met deze editie speciale aandacht voor in de praktijk toepasbare kennis. Daarom is de conferentie ook voor HR-professionals uit de praktijk zeer relevant – om kennis op te doen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Sessies waarin onderzoeken worden gepresenteerd hebben verschillende onderwerpen, die aansluiten bij het thema van het congres. Voorbeelden van onderwerpen zijn: van de toekomst van werk en HRM, algoritmes en AI tot talent management, HRM-implementatie en duurzame inzetbaarheid.

Zien we u ook op onze conferentie? U kunt registreren via onze website en informatie inwinnen via info@hrm-network.nl

Namens de organisatie

Prof. dr. Tanya Bondarouk en dr. Maarten Renkema

Gerelateerde artikelen